Ajetó buurman!

Ken je ze nog? Buurman en buurman, ze bestaan nog steeds trouwens. Tijdens de vakantierit van en naar Zweden kwamen ze door de speakers van de dvd-schermpjes voor onze meiden. Mijn duivenbuurman, Fetze Walda, zorgt tijdens mijn afwezigheid voor de verenbollen hier in Bantega en hij doet dat altijd prima. Ondertussen vloog hij zelf nog even een tweede provinciaal op London, dus heeft hij vijf olympische ringen op z’n voorgevel hangen inmiddels 😉
Vandaag, na thuiskomst meteen maar even de jongen los (doet iedere duivenmelker dat?) nadat ze gisteravond net de rommel van de grote autocross hebben opgeruimd die hier letterlijk achter de deur in het weiland plaatsvond.
De jongen trokken zich niet veel aan van hitte en tropisch, ze gingen gelijk zo hoog dat mijn hoofd 180 graden in de nekstand moest om ze nog te kunnen volgen. Inmiddels meer dan twee uur later vliegen ze nog, al nemen ze wel eens even een zonnebaadpauze. De havik hebben ze supersnel in de gaten bovendien, dus aan scherpte mankeert er helemaal niks aan. Taartvluchten, here we come. Bij de oude duiven wordt het nog even zoeken welke er voor Limoges in aanmerking komen, qua standen is het wat wisselend heb ik gezien, de rui is inmiddels ook begonnen dus geen goede stand is per definitie ook niet mee. Algehele conclusie: Ajetó buurman!

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s