Rust en rui

Rust en rui op de hokken, de vluchten zitten er op voor de jongen. De meesten zijn een keer of 6 in de mand geweest en het speelbare ploegje wordt vanwege rui (laatste pen) en de koppen (herpes) erg dun om te spelen, de moeite van het rijden niet meer. Bovendien is het snel donker, wat betekent dat een werkende liefhebber zoals ik blij mag zijn dat er ’s ochtends en/of ’s avonds nog een beetje daglicht is voor de verzorging. Afgelopen week zijn de jongen nog 3 keer buiten geweest, deze week nog niet. Over en sluiten dus, tot in 2013!
Op de site zal ik nog een paar pagina’s toevoegen de komende periode over winterrust zoals dat hier wordt toegepast en wat achtergrond over de duiven, hun herkomst en de verschillende basissoorten op het kweekhok.

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s