Afbeelding

Inspectiebezoek 1

Inspectiebezoek 1

Het is een mannetje-sperwer, die dagelijks een mus probeert te verschalken. De hele winter zijn er zeker twintig die proberen een graantje mee te pikken uit de tuin en het duivenhok en vaak overnachten onder de pannen van het hok.
Tussen de twee volières is een mooie fuik waar deze slimme jager gebruik van maakt en zo lag er afgelopen week iedere dag een vers hoopje veren voor de deur van het duivenhok. De duiven lijken niet eens meer van hem te schrikken, ze slaan hem gade vanaf een paar meter en andersom gebeurt hetzelfde. Ik denk dat deze kerel al heeft getaxeerd dat de duiven voor hem te groot en te onbereikbaar zijn.

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s