Bennicia

AfbeeldingDe duif die mij afgelopen jaar een onverwacht groot plezier bracht op Albi is ‘Bennicia’. Ze is gekweekt door Benno Kastelein uit Hengelo, net als ik een fan van Jellema-duiven. Hij kweekte haar uit een zoon van Nirvana maal een zus van Limoosje. Zij is de dochter van een koppel echte topkwekers van Harold Zwiers uit Den Ham (Ov)

Afbeelding
’s Ochtends om even over 5 uur zat ze al in de volière op me te wachten, de klok had haar net geregistreerd. Het leverde een mooie vroege klassering op op Teletekst waarvan ik alleen die van Sector 4 hieronder plaats:

Afbeelding

 

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s