Afbeelding

Barcelonaknokkel

20130424-082026.jpg

Een vermakelijk boekje, dat ‘Pigeon Gas’ van Bilco. Het is smeuïg geschreven, niet al te veel bravoure en met de nodige Engelse humor. Kom daar in Nederland maar eens om momenteel, het chagrijn spat vaak van het scherm en de tijd dat er geselecteerd werd op correct taalgebruik is allang voorbij. Bilco was ook jarenlang redacteur van duivenbladen en past in de lange traditie van Britse redacteuren zoals de legendarische ‘Old Hand’ en Colin Osman. Eenzelfde niveau als Arie van den Hoek, Piet de Weerd, Louis Vermeijen of de meester van Daknam.
‘Pigeon Gas’ dus, met maar 2 plaatjes, waarvan deze het meest intrigerend. Bill kan aan de knokkel, het bovenste knopje van het schoudergewricht, en dan vooral waar dit zit, voelen of een duif geschikt of ongeschikt is om lang te kunnen vliegen. De foto zegt al veel, misschien voor de lezers alvast de vraag: ooit gehoord van deze theorie? Reageren kan hieronder

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s