Hamsteren

De eerste vlucht komt nu toch rap in beeld en dat betekent dat de puntjes nu langzamerhand ook op de i moeten. Maandag was het echt marathonweer, mild kopwindje, plotselinge warmte en strakblauwe lucht. Reden genoeg om de oude vliegduiven in te pakken en ze per duo te lappen in de polder onder Nijkerk. Redelijk willekeurige tweetallen die een ‘tijdrace’ kregen. De snelste was er in iets meer dan 1 uur. De beoogde eerstgetekende voor St.Vincent keurig als snelste. Opvallend dat alle duiven die er het kortst over deden ook direct de goede richting kozen.
Verder het voer en de bijzaken ingeslagen voor de komende periode van ruim anderhalve maand waarin het moet gaan gebeuren. Hoofdmoot is Matador Fond. Rust+gerst om dit te verschralen in de vluchtvrije weken. Turbo, hennep, snoep en rode maïs om het op te waarderen vlak voor inkorven.

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s