Ruffec

Gisteravond een elftal duiven ingezet op Ruffec, rond de 850 km naar Bantega. Er waren 12 gepland maar eentje miste z’n chipclip, nog niet eerder gehad bij de ringen van 2011 in combinatie met de zwarte clips. Er is weer volop gespeculeerd over het verwachte tijdstip van lossen, na twee jaar ochtendlossing misschien ook wel logisch dat dat gebeurt.
De eerste duif:
11-741: uit Rode Benno x dtr 456, zus van m’n best jaarling van vorig jaar. Één schamel prijsje, een heel slecht resultaat. Op een na zijn ze wel allemaal terug op zondagmorgen. Die ene is 12-366: dochter Abzu

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s