Tegenslag

Een vluchtweekend van de waarheid, en die waarheid was hard…gewogen en te licht bevonden. Letterlijk en figuurlijk in dit geval op Cahors. Zes had ik er ingezet in Balk en na heel lang wachten klokte ik de 775 van 2010 (ring 08) die een staartprijsje in het NIC pakt. Zijn zus en tevens duivin arriveert na de prijzen in ZWH maar pakt nationaal nog wel een prijsje. Dan blijft het stil, gelukkig is er nog een knappe jaarling van Chateauroux. Twee dagen langer dooreten en wat minder ver, het maakte misschien net het verschil. Op zondagochtend nog wat jaarlingen voordat Bennicia eindelijk thuis is, een hele opluchting. Ook dan blijft het doorlopen met vooral jaarlingdoffers. De vierde en voorlopig laatste van de zes is de 077 van 2010, die de confrontatie wel heel letterlijk heeft genomen. Hij heeft deze tegenslag ook overwonnen, dus ik heb geen keus: we zetten door op Orange dinsdag.

20130707-213930.jpg

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s