Video

Doping bij de greyhounds

Deze week kwamen postduiven in het nieuws als cokesnuivers. De ‘serieuze’ pers gaat aan de haal met roddels rondom de bekendmaking van de KBDB dat er in de mestmonsters van diverse nationale winnaars verboden middelen zouden zijn gevonden. Het is zo’n moment om eens stil te staan bij hoe wij als duivensport over willen komen. Natuurlijk zijn er ook filmpjes over duivensport, maar soms is het effectiever om met een andere – meer neutrale- bril te kijken naar deze problematiek. Willen we als duivensport het voetspoor volgen van ondermeer de ‘greyhounds’ of kiezen we er eindelijk eens voor om terug te gaan naar de basis? Op een natuurlijke wijze duiven houden met respect voor de duif zelf, daar komen we verder mee.

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s