Jaar om

20131231-174750.jpg

20131231-174803.jpg

Voor het eerst in jaren vliegen de duiven in de 52e week van het jaar ook nog lekker buiten rond. In 2007 ben ik op de huidige plek weer begonnen met duiven en meestal moest ik het loslaten staken in november omdat de krombekken dan teveel hadden verschalkt (meestal is de druppel een duif die je perse niet wilde missen). Dit jaar gaat het dus buitengewoon goed, het lijkt ook meer op voorjaar dan op winter natuurlijk. Vooral de jongen trekken er behoorlijk aan, misschien toch een goed kweekjaar?
Deze periode is ook altijd mooi voor bezinning en plannenmakerij. Hier ga ik het nieuwe jaar in met een paar aanpassingen en is vooral de selectie heel scherp geweest. Zowel kweek -als vlieghok zijn behoorlijk uitgedund, bij de jongen valt het bijltje ook nog wel een aantal keren.
Plannen voor komend jaar? Heb in ieder geval St. Vincent en Barcelona al op de kalender geschreven…

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s