Fantastische beelden

Eerlijk is eerlijk, als je zo verwend wordt met lossingsbeelden als van de Milliondollarpigeonrace dan loop je bijna in trance naar je hok om te kijken of er al eentje zit toevallig:  https://www.youtube.com/watch?v=6LjM7fVVwYg&feature=youtube_gdata_player
Buiten is het trouwens eindelijk wat kouder, heel wat anders dan 30 graden en lossen bij zonsopgang. Mijn duiven zijn net weer wat extra “kaltgestellt” met gister half rustvoer en half boerenkool. Elfstedenkost in plaats van hittemarathon

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s