Première

image

Nog minder dan een week, dan is het inmanden voor St. Vincent, mijn eerste vlucht dit jaar. Deze foto is van begin dit jaar, intussen is alles in gereedheid voor de vluchten van seizoen 2014. Plafond, schuiven en ramen zijn schoongemaakt afgelopen week; de duiven hebben dus volop het zonnetje in huis. Er zijn negen duiven die in aanmerking kunnen komen voor deelname, hoeveel er meegaan hangt helemaal af van hun conditie volgende week. De oudste jongen zijn inmiddels gespeend en er volgen nog flink wat. De bonnenkopers worden ook uit deze eerste ronde bediend.

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s