Opstart

image

Bij de kwekers liggen intussen piepers in de schotel, de eersten worden bijna geringd. De vliegers zijn na dit weekend ook weer bijelkaar, dat blijft zo voor de rest van het seizoen. Ik heb ze nu eens gescheiden ingevlogen, andere jaren zaten ze al op nest en brachten ze voor het seizoen jongen groot. Het hok voor de jonge duiven is nu nog leeg, maar dat verandert natuurlijk over een paar weken al. In andere jaren was ik in verhouding veel van die (voor mij) vroegste jongen kwijt. Afgelopen jaar had ik meer laatjes, die deze winter nu en dan op pad zijn geweest. Ook daarvan heb ik te weinig overgehouden. Je probeert wat, je leert wat. Dit jaar toch maar weer een leuk aantal taartjongen opleiden, dat pakt toch steeds nog het beste uit hier.

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s