Afbeelding

Pools prikje

Gelukkig is deze paratyfus-entstof weer beschikbaar. Een tijdje was er moeilijk of zelfs niet aan te komen. Het is wel een Pools prikje geworden vandaag, met dank aan Drs van der Sluis. Dus met zo’n Oost-Europese bijsluiter wel even uitvogelen of alles hetzelfde is als toen het nog van Duitse makelij was.

Alle duiven zijn weer voorzien van deze jaarlijkse inenting. Afgelopen jaar niet kunnen doen omdat ik niet aan de entstof kon komen en dat heb ik geweten. Teveel dubieuze problemen bij de duiven, ondanks dat mestonderzoek niets liet zien kon dat geen toeval zijn. Er staat nog wat in de koelkast voor komend voorjaar, hopelijk is het ook de juiste preventie voor een beter 2020

door wiebrenvanstralen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s